MendMedical Egészségközpontról

A MendMedical Magánrendelő, elegáns, barátságos, földszinti rendelőben, három felszerelt, gyógytorna-és mozgásterápiás kezelővel, két orvosi rendelőhelységgel, két, terápiás szobával és egy fizikoterápiás helységgel biztosít helyszínt a professzionális mozgásterápiás kezelésekhez, valamint lelki egészségmegőrző tanácsadáshoz.

Hiszünk abban, hogy az EGÉSZség a fizikai és lelki egészség harmóniáját tükrözi, míg a betegség az egyensúly felbomlását jelzi. A betegség olyan kihívás, ami-ha megértjük üzenetét-a gyógyuláson keresztül számos lehetőséget hoz: tanít, tapasztalatot ad és nehézségeivel együtt személyes fejlődésünkhöz járul hozzá.

Az egészséges életmód pillérjei a megfelelő mozgás, táplálkozás és a lelki egyensúly megtalálása, a gyógyítás alapja a pontos diagnózis felállítása, az okok megtalálása és a megfelelő kezelés megválasztása.

Hitünk szerint a rendelőben mindhárom területeknek teret adunk, így helységeink a mozgásterápia és rehabilitáció, szakorvosi rendelések és pszichológiai tanácsadás, valamint kiegészítő terápiák, természetes gyógymódok szakértői számára elérhetők.

Alapvető célkitűzésünk, hogy ha Ön minket tisztel meg bizalmával és hozzánk fordul panaszaival, mihamarabb megismerje, mi okozza nehézségét, fájdalmát és mi a megoldásban az Önnek legmegfelelőbb, személyre szabott és legmagasabb szakmai minőségű megoldást biztosítsuk.

MENDMEDICAL

A RENDELŐ ELŐNYEI

– Nincs várólista –

Nálunk azonnal – bejelentkezését követően – biztosítjuk a gyors, szakszerű kezelést egy alapos felmérés és az orvosi diagnózis alapján.

 

– Egyéni, testreszabott kezelések –

Fontos számunkra, hogy személyre szabottan, az Ön igényeinek megfelelően kapjon hatékony kezelést, testreszabott terápiák keretében.

 

– Kiváló szakemberek –

Munkatársaink magasan képzett, szakmailag felkészült szakemberek.

 

– Csúcstechnológiás géppark a fizikoterápiában –

Fizikoterápiás kezeléseinket a legmodernebb BTL készülékekkel végezzük

 

– Diszkréció –

Pácienseink fizikai és érzelmi biztonságát egyéni kiszolgálással biztosítjuk.

Rendelőnkben kiemelt hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Gyógytorna módszereink a test mozgásképességének, mozgásmintáinak elemzésére épülnek, így tökéletesen alkalmasak arra, hogy fájdalommal nem járó, de már kialakulóban lévő problémákat időben kezeljünk.

“A gyógyszer éveket adhat az élethez, a Gyógytorna életet ad az évekhez!”

KAPCSOLAT

Cím

1119 Budapest, Újházi utca 12.

Kapcsolat

Phone : +36 70 676 1274

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek: 08:00 – 20:00

Kövess minket

Egészségközpontunkban higéniai okokból az utcai lábbeli átvételére kérjük vendégeinket, melyhez mindenki számára biztosítunk papucsot. Amennyiben saját váltó lábbelit szeretne inkább használni, úgy kérjük hozzon magával.

Köszönjük együttműködését!