COVID_19 Betegbiztonsági protokoll

Rendelőnkben az aktuális rendelkezéseknek megfelelően kiemelt körültekintéssel biztosítjuk vendégeink egészségének megőrzését, a biztonságos gyógyulás körülményeit.

Érkezés, maszkviselet

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a rendelő közösségi területein minden esetben viseljenek maszkot. Az egyéni foglalkozások és terápiák során szakembereink egyénileg, a terápiának megfelelően egyeztetik Önnel a kezelés vagy konzultáció alatti maszkviselés speciális szabályait.

Egészségközpontunkba való belépéskor vendégeinket a kikészített lábzsák, vagy az általunk folyamatosan fertőtlenített és az előtérben elhelyezett papucsok, vagy saját papucs használatára kérjük. A kézfertőtlenítéshez a recepcióra érkezéskor kerül sor.

Megkérjük a hozzátartozókat, hogy a járványhelyzet fennállása idején csak kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb ok miatt önállóan közlekedni nem képes pácienseinket kísérjék be a rendelő területére. Ez esetben vendégeinket egy hozzátartozó kísérheti. A váróteremben kérjük a távolságtartás (1,5m) betartását.

Kéz- és felületfertőtlenítés, légtisztítás

A váróban és a kézmosóknál kézfertőtlenítőket helyeztünk el, a gyakran használt felületeket (öltöző, mosdók) óránként fertőtlenítjük. Kezelést követően kollégáink minden használati eszközt fertőtlenítenek, a kezelőhelységeket alaposan szellőztetik.

KAPCSOLAT

Cím

1119 Budapest, Újházi utca 12.

Kapcsolat

Telefon: +36 70 676 1274

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek: 08:00 – 20:00

Kövess minket