Szakterületem:

  • Önismeret, önértékelés zavarai

  • Szorongás, stressz és stresszkezelés

  • Mediáció és konfliktuskezelés

  • Életvezetési tanácsadás
    Életközepi válság

  • Párkapcsolati tanácsadás

  • Pár- és családterápia

Rendelési idő:

Egyéni megállapodás szerint

Elérhetőség:

Szalay Álmos

Pszichológus

Minden ember egy univerzum. Még az is, aki nem hiszi ezt magáról, és úgy gondolja, élete egyszerű és érdektelen. Az ő univerzuma is végtelen, tele történetekkel. Mindenkinek megvan a saját regénye. A kérdés az, főszereplő vagy mellékszereplő benne? Az életünk olykor hajlamos olyan erdővé változni, amiben csak elveszni lehet. Aki úgy érzi, nem találja a kifelé vezető utat, annak jól jön egy külső szem az útkeresésben.

A közös munkánk során az a célom, hogy felfedezzük és rájöjjünk, miképpen lehetne használni a benned rejlő erőforrásokat – a fejlődés és a gyógyulás erőforrásait. Hiszek abban, hogy a teljes elfogadásban és a biztonságos empátiás kapcsolatban ez az út bejárható.
Az önbecsülés építőköveinek megtalálása kiemelt prioritás számomra: mindazoknak a belső eszközöknek és erőknek a tudatosítása, amire a közös munka után is szükséged lesz. Hiszem, hogy ezek építőkövei a személyes fejlődésnek. Minden egyes emberben ott rejtőzik egy erő, ami segíthet nekik a változásban és a javulásban. Keressük meg és hozzuk működésbe!
Nem csak azoknak igyekszem segíteni, akik kihívásokkal küzdenek, hanem azoknak is, akik úgy érzik, az élet számos területén jól működnek, sikeresek és egészségesek. Hiszem, hogy mindenki számára hasznosak lehetnek az önsegítő technikák alkalmazása a mindennapokban – segíthetnek az életminőséged jobbá, teljesebbé tételében, valamint a nehezebb időszakokkal való megküzdésben is. Az elérhető módszereket és technikákat a egyéni látásmódhoz és ritmushoz igazítva rugalmasan alakítom és alkalmazom.

A pszichológussá válás során széleskörű tapasztalatokat szereztem a művészeti világban és vállalati környezetben egyaránt, de megismertem az „állami szektor” világát, több területen szereztem életre szóló élményeket és tapasztalatokat: dolgoztam a gyermekvédelem területén, családsegítőben, szociális munkások koordinátoraként, valamint iskolapszichológusként is. Ezen kívül számos szakami és ismeretterjesztő előadást és tréningeket tartottam. Szakmai tovább képződésem során a rendszerszemléletű család, – és párterápia mellett köteleződtem el.

Ha szeretnéd felfedezni és használatba venni a saját erőforrásaidat, ezzel a személyes fejlődés útjára lépni, keress meg, és a legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a változás és egy teljesebb, elégedetteb és derűsebb élet felé vezető utadon.

Árak:

50 perc: 16.000 Ft
90 perc: 22.000 Ft
Család- és párterápia 90 perc: 25.000 Ft

KAPCSOLAT

Cím

1119 Budapest, Újházi utca 12.

Kapcsolat

Telefon : +36 70 676 1274

Email : info@mendmedical.hu

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek: 08:00 – 19:00

Szombat: 9:00 – 17:00

Kövess minket