Szakterületeim

Rendelési idő:

Egyéni bejelentkezés alapján rugalmas időbeosztásban

Elérhetőség:

Telefon: +36 30 346 7301

 

Szakácsné Rizán Krisztina

fizioterápiás szakasszisztens

1998 óta dolgozom fizioterápiás asszisztensként. 

25 év szakmai tapasztalatával hiszek abban, hogy pácienseim mozgásszervi gyógyulása során a legfontosabb, hogy a fájdalom és a gyulladás mielőbb megszűnjön, így a rehabilitáció sokkal komfortosabb és hatékonyabb legyen. 

Fizikoterápiás kezeléseimet minden esetben szakorvos vagy gyógytornász javallata és diagnózisa alapján végzem, legtöbbször egy gyógytorna folyamat előtt, vagy azzal párhuzamosan segítem a mozgásszervi betegségek kezelését. Mivel számos betegség (pl. ínhüvelygyulladás, zúzódás, fájdalmas sarkantyú, hegkezelés stb) esetében a fizikoterápia önmagában is megoldást nyújt a gyulladás és fájdalom megszüntetésében, így pácienseim gyógyulása sok esetben köszönhető a gyorsan elérhető fizikoterápiás kezelésnek.

A hozzám érkezők sokszor kérdezik, hogy mi a különbség a fizikoterápia és a fizioterápia között. 

A fizioterápia egy összefoglaló megnevezés, ami a természeti energiákkal végzett gyógyítást jelenti. Ez magába foglalja a gyógytornát és a fizikoterápiás kezeléseket is.

A fizikoterápiás kezelés során csak fizikai energiákat használok a gyógyításban. Idetartoznak az elektroterápiák-, hidroterápiák és termoterápiás kezelések. A kezelésekről honlapunkon részletes tájékoztatást olvashat. (…)

Hogyan dolgozom?

  • Kezeléseim első lépése, hogy pácienseimmel átbeszéljük a diagnózist és a kezelés menetét. Mivel nem egyformán reagál a szervezetünk a különböző hatásokra, nem egyforma a hő-vagy fájdalomtűrő képességünk és nem azonos a szervezetünk regeneráló képessége sem, munkámban az egyik legfontosabb, hogy pácienseimre odafigyelve, személyre szabottan tudjam alakítani a terápia intenzitását, a kezelések kombinációját, hosszát, esetleg a kezelések között eltelt napok számát.
  • 25 éves szakmai tapasztalat mellett is folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technológiákat is használni tudjam pácienseim kezelése során. Munkámban csúcstechnológiás BTL gépekkel végzem az elektroterápiás-, ultrahang-, lökéshullám- és nagy intenzitású lézer-kezeléseket
  • Fizikoterápiás kezeléseim során egyszerre egy pácienssel foglalkozom, hisz így tudok maximális figyelmet biztosítani számára. Nálam nincs függönnyel elválasztott, sok ágyas, párhuzamos kezelés, a figyelmem mindig ott van, akinek a gyógyulása éppen a legfontosabb.

Fontosnak tartom a jó együttműködést gyógytornász, masszőr vagy szakorvos kollégáimmal, hiszen számos esetben pácienseik gyógyulása a kezelések összehangoltságán, szakmai csapatmunkán múlik.

 

Kezelés alatt a telefont nem veszem fel, de mindenkit visszahívok. 

Köszönöm bizalmát, ha engem választ fizikoterapeutájának. 

KAPCSOLAT

Cím

1119 Budapest, Újházi utca 12.

Kapcsolat

Telefon : +36 70 676 1274

Email : info@mendmedical.hu

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek: 08:00 – 21:00

Szombat: 9:00 – 17:00

Kövess minket